Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainosvihko

Nimensä mukaisesti mainokset kuuluvat tänne.
Tänne on siis tervetullut mainokset maasta taivaaseen, mutta muistakaa jättää kisakutsut tavalliseen vieraskirjaan!

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Viona
Kotisivut: http://storytellerscup.proboards.com

13.12.2017 09:47
Storytellers Cup - kaikille tarinapainotteisille harrastajille!

Osana Ratsastuskoulu Susikallion 10-vuotisjuhlaa lanseeraamme kaikille harrastajille avoimen Storytellers Cupin - viisi kilpailua täynnä jännittäviä hetkiä niin koulu- kuin esteratsastuksessakin. STC on realistisia kisatilanteita, inspiroivia tarinoita ja innostavia tapahtumia.

Tule mukaan nauttimaan tarinoinnin parhaasta annista! <3

http://storytellerscup.proboards.com

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.11.2017 02:15
Nimikkeeltään henkilökohtainen tarinasivusto, totuudenmukaisemmin yritys taltuttaa inspiraatiokato ja päästä takaisin kirjoittamisen makuun, Footprints tarjoaa tarinoita, joihin unohtua, runoja, joihin samaistua, ja vieraskirja, johon jättää jalanjälkensä!

Nimi: Ella
Kotisivut: http://hurmanjyrkka.suntuubi.com

02.11.2017 20:34
Lämpimästi tervetuloa Hurmanjyrkän harrastetallille!

Hurmanjyrkkä on pienehkö perheyritys Pohjois-Savossa, Kuopion kupeessa. Järjestämme vaihtelevaa ja monipuolista toimintaa vuodenajasta riippuen, sekä kysynnän mukaan – aina ratsastustunneista ja valmennuksista kilpailuihin ja leireihin asti. Tämän lisäksi tarjoamme ahkerille hevosharrastajille myös hoitohevosia, ja tilanteen mukaan vuokraamme tallipaikkoja ulkopuolisille.

Tervetuloa seuraamaan rauhallisen ja idyllisen ratsastustallin arkea! Kalenteristamme löytyy nyt myös avajaistapahtuma, joka pidetään 19.11. Ohjelmassa mm. kouluratsastuskilpailut ja ratsastusesityksiä

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

01.11.2017 21:36
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

15.10.2017 13:28
Virtuaalitalli Keijukummussa olisi vihdoin runsaasti uusia yksäripaikkoja vapaana :-). Lisäksi vielä muutama hevosistamme hakevat omaa rakastavaa hoitajaa - liity ihmeessä ihanaan, aktiiviseen talliporukkaamme, jossa virtaa loistava yhteishenki!

Lämpimästi tervetuloa!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

15.10.2017 13:04
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Winoja
Kotisivut: http://aamunkajastus.suntuubi.com/

13.10.2017 14:07
Aamun Kajastus on susilla pelattava, realistinen roolipeli jossa pelataan kahdella lamalla; Seve ja Yur- laumoilla, mutta hahmokaartiin mahtuu aina myös erakoita. Roolipeli sijoittuu vuoteen 1950, viisi vuotta toisen maailmansodan jälkeiseen elämään Siperiassa, Uralvuorien läheisyydessä. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan, taistella tovereidesi puolesta, selviytyä ankarista talvista ja vaaraa aiheuttavista karhuista ja muista pedoista? Tule mukaan pelaamaan muiden kanssa, mukavaan ilmapiiriimme mahtuu aina lisää pelaajia! Sivuston ikäraja on 14 vuotta.

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

03.10.2017 21:24
Keijukummussa olisi tällä hetkellä vielä kaksi hevosta vailla omaa hoitajaa, tervetuloa yli kahdenkymmenen muun hoitajan tai yksäriomistajan muodostamaan erittäin lämminhenkiseen talliporukkaan! Tiedossa olisi mukavia hoitohetkiä tarinoiden, sekä hauskoja keskusteluja tallin erittäin aktiivisessa chatissa ihanan vakioporukkamme kanssa  . Otamme uudet hoitajat heti lämpimästi vastaan, se onkin saatu todistaa monet kerrat!

Järjestämme myös kaikenlaisia tapahtumia - tälläkin hetkellä on käynnissä maastoestevalmennus sekä villit kenttäkilpailut! Lisäksi talli toimii aktiivisena ratsastuskouluna.

Nimi: Mörkö
Kotisivut: http://myrtlewood.suntuubi.com/

02.10.2017 15:59
Piirrostalli Myrttilä heräilee horroksestaan suuren laumansa kera. Tavoitteena saada remontti valmiiksi ja hoitotoiminta rullaamaan jouluksi. Tervetuloa vaikuttamaan!

Nimi: Nina S.
Kotisivut: http://privena.suntuubi.com

01.10.2017 18:58
Nokikujan maalaistalli availee oviaan yleisölle. Majoitamme yksityisiä hevosia talliimme, joten jos rento ja rauhallinen tallipaikka kiinnostaa, tervetuloa tutustumaan! :-)

Kivaa syksyä!

- Nina Saravuo,
Nokikujan talli

Nimi: Meuritan
Kotisivut: http://kultajouhentalli.suntuubi.com/?cat=11

29.09.2017 17:43
Kultajouhen ratsutila alkaa pikkuhiljaa sulkea oviaan.
Paljon hevosia on myynnissä vähäisin ehdoin. Käy haalimassa omasi!

Meuritan

Nimi: Jossu
Kotisivut: http://mylittledream.suntuubi.com/

28.09.2017 17:01
Heissulivei!
Toivotan sinut tervetulleeksi uudelle Pihlajamäen tallile! Sivut ovat virtuaalisia.
Meillä voi olla hoitajana, ja yksäreitä voi tuoda pikapuoliin. Ratsastustunteja harkitaan kysynnän mukaan.
Meiltä löytyy hevosia ja koiria. Tervetuloa painamaan oma jälkesi Pihlajamäen vieraskirjaan!

Nimi: Sara
Kotisivut: http://rosehills.virtuaalitalli.fi/

26.09.2017 21:54
Aktiivinen, mutta vielä keskeneräinen Rosehill kaipilisi remmiinsä hoitajia ja yksityisiä. : )
Käykää kurkkaamassa jos yhtään kiinnostaa.

Nimi: Kathryn
Kotisivut: http://vrtmysteryhill.suntuubi.com/

24.09.2017 12:47
Tervetuloa Mystery Hill Equestrian Centeriin, joka on vasta avannut ovensa!

Nimi: Edmee
Kotisivut: http://goti.suntuubi.com/?cat=1

18.09.2017 23:45
Delsin toiminnan muututtua, muutama poni ja hevonen on edelleen vailla omaa hoitajaa. Myös karsinapaikkoja vapaana. Tervetuloa tutustumaan !

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://maskedwarrior.suntuubi.com/

17.09.2017 10:35
Valta vaihtuu, epäilys kasvaa ja petoksen puukko iskeytyy läheisimmän selkään - mutta samalla myös rakkaus kukoistaa ja viherlehti koittaa uudelleen.

Tervetuloa Masked Warriorsiin, 2017 alkukesällä perustettuun soturikissaroolipeliin!

Nimi: Ida
Kotisivut: http://vrtuusikuu.suntuubi.com/?cat=63&lang=fi

17.09.2017 08:34
Uudessakuussa järjestetään yleisleiri, johon kaikki ovat tervetulleita!

Leirillä luvassa perus ratsastuslajeja, yömaasto, ravihevosella ajoa, teoriatunteja ja leirikisat. Toiveitakin saa laittaa, sillä ohjelma toistaiseksi vielä auki. Maksu tapahtuu suorittamalla kaksi valitsemaasi lyhyttä tehtävää, jotka ilmestyvät kutsusivulle myöhemmin.

http://vrtuusikuu.suntuubi.com/?cat=63&lang=fi

Nimi: BT
Kotisivut: http://goldenpen.suntuubi.com/

15.09.2017 21:39
Kultakynä

”And the books were opened.”

Ihminen.

Miksi edes yritämme tehdä oikein, jos jo valmiiksi tiedämme, ettei meistä kukaan pysty siihen?

Virheet tekevät viisaammaksi.

Jokainen haavoittuu matkalla.

Toiset vain tahtovat elää.

Tämä virtuaalinen tarinapeli on tarkoitettu jokaiselle, joka tahtoo seikkailla, elää ja toisaalta rauhoittua syvien sanojen äärellä. Ainutlaatuinen Kultakynä on opisto sekä kirjasto, jonne kukin halukas nuori saa mennä opiskelemaan löyhällä lukujärjestyksellä elämään valmistavia erikoisia oppiaineita, sekä aina silloin tällöin keskittyä Kultakynän suurimpaan visioon: kirjoittaa oma tarinansa suureen kirjastoon, jonne moni muu nuori on jo ehtinyt tarinansa jättää.

Hyppää mukaan Kultakynän tarinaan, se todella odottaa sinua.

Rakkaudella, BT – ylläpitäjä.

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://hevosjarvi.weebly.com/

10.09.2017 22:44
Hevosjärven tila on rennolla meiningillä menevä suurtalli, löytyyhän tilalta neljä eri tallia ja kaksi pihattoa. Tärkeimpiä toimintamuotojamme ovat ratsastuskoulu hoitajineen sekä yksityistalli yksityisineen. Yli kahdensadan hevosen joukosta löytyy monipuolisille tunneille ratsuja joka menoon: aina shireistä miniatyyreihin. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolista toimintaa aina gymkhanatunneista koulutunneille sekä opettavaisia tunteja. Vaelluksien, valmennusten, leirien ja maastolenkkien lisäksi meidän uusin uutuus on kurssit, jotka ovat auki aina ja joita voi suorittaa koska tahansa. Luksusoloista huolimatta perustyöt ovat ihan samat kuin muillakin talleilla. Hevosten lisäksi tilalta löytyy myös koiria, lampaita, kaneja ja kissoja. Talliporukka on lämminhenkinen ja kaikki mukaan ottava. Porukasta löytyy niin yksityisten omistajia kuin hoitajia ja työntekijöitä, sekä myös ylläpito.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

10.09.2017 13:23
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Kohtalon Kynnet on vuonna 2014 perustettu löyhästi soturikissoihin perustuva aloittelijaystävällinen roolipeli, joka kulkee Soturikissojen viitoittamaa polkua, mutta yhdessä pelaajiston kanssa olemme luoneet omat kissamme, omat seikkailumme ja omat tarinamme. Mikä on sinun tarinasi? Sen voit selvittää Kohtalon Kynsissä.

Nimi: Aamu
Kotisivut: http://www.warriorcatclans.suntuubi.com/

08.09.2017 18:37
Heissan! Tervetuloa liittymään Valoniittyyn, paikkaan joka ei ole ihan tavallinen... Heräsikö kiinnostuksesi? Toivottavasti kyllä! Valoniityssä saat perustaa oman klaanisi, kirjoittaa sillä tarinoita, kehittää klaanisi jäseniä arvoasteikolla ja kaikkea muuta mukavaa! Katsohan ihmeessä tarkemmin yllä olevasta linkistä. Toivottavasti edes harkitset liittymistä tai piipahdat chatissa!

Parhain terveisin:
Valoniityn väki

//En ole kyseisen sivun yp, mutta minulla on lupa mainostaa.

Nimi: Labbishauvan kennel
Kotisivut: http://labbishauva.wordpress.com

07.09.2017 22:54
Tervetuloa tutustumaan Labbishauvan kenneliin! kasvatamme pääasiassa labradorinnoutajia, mutta joukossa on muitakin rotuja. Nyt vapaana vielä kaksi uutta pentua, jotka etsivät kotia esim. virtuaalitalleilta! etsimme myös linkinvaihtoa ja yhteistyötä

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

04.09.2017 21:14
Tervetuloa Joystormiin, rennon tunnelman omaavaan piirroskenneliin!

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

02.09.2017 11:43
Keijukummussa olisi vielä kaksi hevosta vailla omaa hoitajaa, tervetuloa 22 muun hoitajan tai yksäriomistajan muodostamaan erittäin lämminhenkiseen talliporukkaan! Tiedossa olisi mukavia hoitohetkiä tarinoiden, sekä hauskoja keskusteluja tallin erittäin aktiivisessa chatissa ihanan vakioporukkamme kanssa  . Otamme uudet hoitajat heti lämpimästi vastaan, se onkin saatu todistaa monet kerrat!

Järjestämme myös kaikenlaisia tapahtumia - tälläkin hetkellä on käynnissä villit esteratsastuskilpailut ja suunnitelmissa olisi ainakin lännenratsastuskurssi :-). Tervetuloa!

Nimi: Kreivitär
Kotisivut: http://kreivitar.suntuubi.com/

31.08.2017 13:33
Kausituotteita taas saatavilla!

Nimi: Esme Chauvet
Kotisivut: http://avintyr.suntuubi.com/

30.08.2017 18:13
Tervetuloa nuorille tähdille suunnattuun sisäoppilaitos Avintýriin!

Nimi: Aleatora
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/magmell/

29.08.2017 21:56
Jälleen yksi uusi sivulistaus- ja arvostelusivu tulilla. Piipahdahan vain kylään, en pure vaikka saatankin murista  Sivuilla ehkä joskus tulevaisuudessa myös pääsee lukemaan tarinoita, jos sellainen sattuu kiinnostamaan.

Nimi: Sara
Kotisivut: http://www.tanssivatkaviot.suntuubi.com/

27.08.2017 19:51
Hoitajahaku!

Tanssivat Kaviot on vuonna 2012 perustettu virtuaalitalli. Tallillamme on nyt avoinna hoitajahaku, jossa etsimme hoitajaa 14 erilaiselle hevoselle ja ponille. Mukana on loistavia esteratsuja, kouluratsuja ja mahtuu mukaan kaksi kantavaa tammaakin. Toivotankin sinut siis tervetulleeksi etsimään itsellesi mukavaa valmennus ja hoitohevosta tai ponia.

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://chersey.suntuubi.com/fi/Toiminta/Hoitajahaku/

24.08.2017 20:45
Tervetuloa lämminhenkiseen virtuaalitalli Cherseyyn!

Monet hevoset kaipaavat vielä hoitajia, joten olisitko juuri sinä kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme? Meillä erikoisuutena myös mahdollisuus hoitaa varsoja!
Turhaa nipotusta ei varmasti tarvitse pelätä, silloin tällöin paikalla piipahtaminen riittää varmasti.

Nyt kaikki hoitajaa vailla olevat hevoset listattuna yhdelle sivulle pienten esittelyjen kera valintaasi helpottamaan.

Vielä kerran, tervetuloa!
Cherry

Nimi: Saila Vesivalo

18.08.2017 17:05
http://raisulan.suntuubi.com

Raisulan hevosklinikalla kahdeksan asiakaspaikkaa vapaana, tervetuloa! :-)

Nimi: Unisiipi

16.08.2017 16:35
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

http://romukoppani.suntuubi.com

Nimi: Nikki

09.08.2017 20:48
Etsitään roolipeliä!

Surkeiden sattumusten sarjan vuoksi etsin Suntuubissa olevaa vieraskirjapohjaista ihmisroolipeliä, jossa saa pelata hän-muodossa. Jos ylläpidät kriteereihin sopivaa peliä, olet mukana sellaisessa tai vain tiedät sellaisen, esittele peli lyhyesti linkin kera sähköpostissa.

nikkimarilynferrari@gmail.com

Nimi: Dee

09.08.2017 15:51
Tervetuloa Skyliin! Sivumme on perustettu jo vuonna 2013 ja lukuunottamatta muutamia pieniä taukoja se on toiminut aktiivisesti siitä lähtien. Pelissä voit ostaa koiria, kilpailla niillä, keräillä rotujen kaikki eri värit ja kasvattaa yhä vain parempia koiria. Toivottavasti kiinnostuit!

http://skyli.suntuubi.com

Nimi: Taru

07.08.2017 20:45
Jos etsit rentoa tallia ja hoitohevosta, käy vierailulla Piilovuoressa! Meillä on monta hevosta odottamassa hoitajaansa. Myös tallipaikkoja on vielä vapaana. Toimintaa tallilla järjestetään joka kuukausi ja talliporukan toiveita kuunnellaan.

Tervetuloa!

jokkus.wixsite.com/piilovuori

ulkoasu: Hirsimäki, Karsten Würth, carsterse (CC BY-NC-SA 2.0), kuvituskuvat ©  AK, Zuzule, taustakuva © The Inspiration Gallery

 

©2017 Elven Lands - suntuubi.com